STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Παναιτωλικός: Με «όπλο» την παράδοση οι «κυανέρυθροι»

9η αγωνιστική – Γήπεδο: Νέας Σμύρνης – Ώρα: 17:15 – Κανάλι: NOVASPORTS 1
Πανιώνιος-Παναιτωλικός: Με «όπλο» την παράδοση οι «κυανέρυθροι»

Ο Πανιώνιος έχει «κολλήσει» λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει σήμερα (3/11) να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Αντίπαλός του ο Παναιτωλικός, που τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά σε οκτώ επισκέψεις του στην Νέα Σμύρνη, έχει μόλις δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Πάνω σε αυτή την παράδοση και οι «κυανέρυρθοι» ποντάρουν, ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξεκολλήσουν στην βαθμολογία. Ένα ακόμη θετικό είναι πως η ομάδα του Αγρινίου, θα παραταχθεί με απουσίες.

Πίεση για αποτέλεσμα

Τα δύσκολα ματς έφυγαν, το πρόγραμμα πλέον στρώνει αρκετά και ο Πανιώνιος καλείται να το εκμεταλλευτεί και να μαζέψει αρκετούς βαθμούς μέσα στις επόμενες αγωνιστικές αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος η πίεση προς τον Ζοσέ Ανιγκό θα είναι πολύ μεγάλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ο Γάλλος τεχνικός δεν αρέσκεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα και γι’ αυτό δύσκολα θα δούμε. Μοναδικό ερωτηματικό το αν θα ξεκινήσει και πάλι πίσω από τον φορ ο Οικονομίδης. Είναι μία θέση στην οποία μπορεί να παίξει και ο Τσιλούλης, όπως και ο Αλμπεργκ. Ο τελευταίος παρεμπιπτόντως μετά το καλό ματς που έκανε κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος. Φαίνεται πως ο Ανιγκό αναγνώριζε τον λάθος χειρισμό του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μένει να φανεί εάν θα του δώσει και τα πρώτα του λεπτά σε παιχνίδι της Super League.

Μισός ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα και ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Κύπελλο, από τις οποίες δεν έμεινε με καμία ικανοποιημένος. Ειδικά στο ματς του πρωταθλήματος, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, δεχόμενος το γκολ στις καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι Κυπέλλου, η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση και δικαίως έμεινε στην ισοπαλία.

Τώρα, όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, αφού ταξίδεψε στη Νέα Σμύρνη, χωρίς να έχει τους δύο βασικούς του επιθετικούς! Ο Βλαντ Μοράρ έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το ματς Κυπέλλου και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ενώ ο Αλχασάν Καμαρά ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα, την οποία δεν ξεπέρασε και τελικά αποκλείστηκε. Ετσι ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ φορ είναι ο νεαρός Βακράκος. Να πούμε επίσης ότι στο Αγρίνιο έμειναν και οι Μιχάι, Eρικσον και ο Πάουλο. Εν ολίγοις η ενδεκάδα μοιάζει με γρίφος για τον Τραϊανό Δέλλα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΖΟΒΑΡΑΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ) – ΒΟΗΘΟΙ: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Γκολ
1. ΠΑΟΚ 8 22 14-2
2. Ατρόμητος 8 20 13-5
3. AEK 8 16 17-3
4. Ολυμπιακός 8 16 11-4
5. Ξάνθη 8 15 9-4
6. Παναθηναϊκός 8 13 14-6
7. Παναιτωλικός 8 12 11-9
8. Άρης 8 12 10-8
9. Λαμία 8 9 9-13
10. Πανιώνιος 8 8 7-11
11. ΑΕΛ 8 7 4-10
12. ΟΦΗ 8 6 6-14
13. ΠΑΣ Γιάννινα 8 6 5-15
14. Αστέρας Τρ. 8 5 7-11
15. Λεβαδειακός 8 3 5-15
16. Απόλλων Σμ. 8 0 1-13

Πανιώνιος: Με Άλμπεργκ στην αποστολή

Σπόρτινγκ για Ποντένσε: «Πρόταση από Ολυμπιακό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος-Παναιτωλικός: Με «όπλο» την παράδοση οι «κυανέρυθροι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.