WORLD FOOTBALL

Έξαλλοι στην Άντερλεχτ με Βράνιες! (vid)

Αφορμή η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Μουσκρόν
Έξαλλοι στην Άντερλεχτ με Βράνιες! (vid)

Την νίκη της Άντερλεχτ επί της Μουσκρόν, επισκίασε το σκληρό μαρκάρισμα του Όγκνιεν Βράνιες σε αντίπαλό του. Το μαρκάρισμα του στοίχησε την κόκκινη κάρτα, με τον προπονητή της ομάδας του, Χάιν Βανχάεζμπρουκ, να κάνει πολλά παράπονα για την συμπεριφορά του παίκτη του.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ δεν είχε καμία δικαιολογία για το μαρκάρισμα, με τον προπονητή του να αναφέρει πως η κόκκινη ήταν δικαιολογημένη και πως θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά στο παιχνίδι του.

«Είναι ενοχλητικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος του Βράνιες και σωστά αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Έχει τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο Βέλγιο αλλά τέτοιες κινήσεις πρέπει να σταματήσουν. Αυτό αφορά εμάς και θα φροντίσουμε να το ξεκαθαρίσουμε.

Θέλει να παίζει δυναμικά αλλά υπάρχουν φορές που χάνει τον έλεγχο. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή, στο πλάγιο άουτ ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Θα είναι καλό για όλους μας να μην επαναληφθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Βανχάεζμπρουκ.

Δείτε στο παρακάτω link το αντιαθλητικό τάκλιν του Βράνιες:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180817_03671063

Η Γκεζτέπε κυνηγά τον Μπεργκ! (pic)

Απευθείας κόκκινη έφαγε ο Βράνιες! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλοι στην Άντερλεχτ με Βράνιες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.