WORLD FOOTBALL

Άχαστη Μπενφίκα πριν τον ΠΑΟΚ (vid)

Δεύτερη σερί νίκη των «αετών» στο πρωτάθλημα, 2-0 την Μποαβίστα και πλέον συγκεντρώνονται στα προκριματικά του Champions League
Άχαστη Μπενφίκα πριν τον ΠΑΟΚ (vid)

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη για τη Μπενφίκα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάνει… εκπτώσεις στο πρωτάθλημα.

Πριν από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΟΚ, ο Ρούι Βιτόρια δεν επιφύλασσε εκπλήξεις ή rotation, παρατάσσοντας την ίδια ενδεκάδα με την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Μποαβίστα. Μοναδική εξαίρεση ο επιθετικός, αφού ο Φακούντο Φερέιρα αντικατέστησε τον τραυματία Καστίγιο.

Και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με την πρεμιέρα, νίκη με 2-0. Ο Αργεντινός φορ άνοιξε λογαριασμό για φέτος, μετά από δικό του ατομικό γκολ στο 38’. Στο 62’ , ο Σάλβιο πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, πάσαρε Πίζι, ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Σάμαρης έμεινε στον πάγκο.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φερνάντες (81′ Σεμέδο), Φέισα, Πίζι, Σάλβιο (75′ Ζίβκοβιτς), Φερέιρα, Σέρβι (88′ Φέλιξ)

Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μίχελ: «Δεν πωλείται ο Ουάρντα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άχαστη Μπενφίκα πριν τον ΠΑΟΚ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.