Μουρίνιο : “Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Σκόουλς” (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε να αντιδράσει στο σχόλιο του πρώην άσσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, που δήλωσε ότι ο Πορτογάλος είναι ντροπή για την ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 0-0 το βράδυ της Τρίτης (2/10) με την Βαλένθια στο “Θέατρο των ονείρων” για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο...
Μουρίνιο : “Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Σκόουλς” (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε να αντιδράσει στο σχόλιο του πρώην άσσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, που δήλωσε ότι ο Πορτογάλος είναι ντροπή για την ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 0-0 το βράδυ της Τρίτης (2/10) με την Βαλένθια στο “Θέατρο των ονείρων” για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και η πίεση που ασκείται αυτή την περίοδο στον Πορτογάλο κόουτς όλο και μεγαλώνει.

Ένας από τους πιο σφοδρούς κριτικούς αποδείχθηκε ότι είναι για τον Μουρίνιο ο Πολ Σκόουλς, όπου δήλωσε πριν το παιχνίδι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ τυχερός που δεν έχει απολυθεί ακόμα, συμπληρώνοντας : “Νομίζω ότι το στόμα του πιθανότατα είναι εκτός ελέγχου”.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Μουρίνιο:

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουρίνιο : “Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Σκόουλς” (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.