WORLD FOOTBALL

Λίνεκερ: «Ο Μαραντόνα ήταν κορυφαίος έως ότου εμφανίστηκε ο Μέσι»

Ο πρώην Άγγλος διεθνής… ψήφισε για τον κορυφαίο όλων των εποχών
Λίνεκερ: «Ο Μαραντόνα ήταν κορυφαίος έως ότου εμφανίστηκε ο Μέσι»

Στο… αιώνιο ερώτημα «Μαραντόνα ή Πελέ», ο Γκάρι Λίνεκερ ψήφιζε Μαραντόνα (κι ας τον έκλεψε στο Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό). Πλέον, ο Άγγλος άλλαξε την ψήφο του για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών. Και στην θέση του Ντιέγκο, έβαλε τον Μέσι…

«Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Αγαπώ ό, τι κάνει, πώς περνά την μπάλα, πώς κινείται, πώς παίζει σε μια ομάδα, πως κάνει ντρίμπλα, τα φάουλ του. Και ποτέ, αλλά ποτέ, δεν υποχωρεί. Πάντα παραμένει ισχυρός. Σέβεται τους αντιπάλους του, συμπεριφέρεται με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Ντιέγκο (Μαραντόνα) είναι ο Ντιέγκο και τον αγαπώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα κάποιον καλύτερο από τον Μαραντόνα μέχρι να εμφανιστεί ο Μέσι. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ίσως ο Λιονέλ έκανε το ίδιο πράγμα για πολύ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που έδωσε στην El Pais.

Ο Λίνεκερ πρόσθεσε για το… iq των ποδοσφαιριστών, χρησιμοποιώντας τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ηλίθιος. Όχι, όχι, είναι αδύνατο να είναι ηλίθιος. Δεν είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές ούτε πρόκειται να διαβάσουν πολλά βιβλία, αλλά είναι έξυπνοι. Ποιος μπορεί να πει ότι ο Μέσι δεν είναι λαμπρός;», είπε.

Τρομερό… «παστέλι» σε ποδόσφαιρο γυναικών! (vid)

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ο Τέζε… μιμήθηκε τον Ράικαρτ (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίνεκερ: «Ο Μαραντόνα ήταν κορυφαίος έως ότου εμφανίστηκε ο Μέσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.