WORLD FOOTBALL

Zήτησαν δείγμα ντόπινγκ από τον Μπολτ και αυτός τα… πήρε! (vid)

Η αντίδραση του Τζαμαϊκανού που έχει αποσυρθεί από πέρυσι από τον στίβο
Zήτησαν δείγμα ντόπινγκ από τον Μπολτ και αυτός τα… πήρε! (vid)

Μπορεί ο Γιουσέιν Μπολτ να έχει αποσυρθεί από την στίβο από πέρυσι, όμως οι ελεγκτές δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν χωρίς να δώσει δείγμα, ακόμη και τώρα που προσπαθεί να κάνει καριέρα ποδοσφαιριστή.

Ελεγκτές στην Αυστραλία ζήτησαν δείγμα από τον Ολυμπιονίκη των σπριντ, ο οποίος έμεινε… άναυδος από την σημείωση που του έστειλαν για να περάσει από έλεγχο.

«Παιδιά, έχω σταματήσει τον στίβο για να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά δείτε αυτό», έγραψε στο Instagram και πόσταρε το σημείωμα που αναφέρει πως πρέπει να περάσει από έλεγχο.

Ωστόσο, τον έλεγχο δεν τον ζήτησε η Wada για τον στίβο, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας!

«Πως με περνούν από έλεγχο; Ακόμη δεν είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καν! Δεν έχω συμβόλαιο. Σοβαρά!» είπε έξαλλος ο Μπολτ που συνέχισε:

«Ρώτησα την κυρία για ποιον λόγο μου ζητούν δείγμα, αφού ακόμη δεν έχω υπογράψει σε κανένα κλαμπ και μου απάντησε ότι ζητούν δείγμα επειδή είμαι ελίτ αθλητής. Οκ».

Λίνεκερ: «Ο Μαραντόνα ήταν κορυφαίος έως ότου εμφανίστηκε ο Μέσι»

Τρομερό… «παστέλι» σε ποδόσφαιρο γυναικών! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Zήτησαν δείγμα ντόπινγκ από τον Μπολτ και αυτός τα… πήρε! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.