WORLD FOOTBALL

Ο Τουρέ διάλεξε την καλύτερη 11αδα συμπαικτών του (vid)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επέλεξε τους καλύτερους παίκτες που έχει συνεργαστεί
Ο Τουρέ διάλεξε την καλύτερη 11αδα συμπαικτών του (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Monday Night Football» στην Αγγλία, ήταν ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει τους 11 καλύτερους παίκτες που είχε ως συμπαίκτης.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής, δεν συμπεριέλαβε ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Πειραιά, πράγμα μάλλον λογικό από την στιγμή που έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ άλλων…

Προκάλεσε έκπληξη πάντως πως δεν έβαλε τον Πικέ στην 11αδα, αλλά τον Ράφα Μάρκες, καθώς τον θεωρεί καλύτερο αμυντικό. Είπε μάλιστα πως… «ο Μάρκες ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, αλλά ο κόσμος δεν το θυμάται γιατί δεν έπαιξε στην Αγγλία. Αν θες να τον θυμηθείς, μπες στο YouTube, αλλά θεωρώ πως ήταν 10 φορές καλύτερος από τον Πικέ».

Η 11αδα που επέλεξε αποτελείται από τους: Έντερσον, Κομπανί, Πουγιόλ, Μάρκες, Ινιέστα, Σανέ, Αγουέρο, Μέσι, Ανρί, Ετό και Ντρογκμπά.

 

Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τουρέ διάλεξε την καλύτερη 11αδα συμπαικτών του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.