ΣΠΟΡ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές που προέκυψαν από τη Γ.Σ.

Έγκριση προϋπολογισμού, τροποποίηση καταστατικού, έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές που προέκυψαν από τη Γ.Σ.

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό «Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού.

Το τροποποιημένο καταστατικό είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό.

Η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου αφορά στην τρέχουσα σεζόν.

Το τροποποιημένο καταστατικό σημαίνει ότι μετατρέπεται στη δημοτική γλώσσα και πως τα άρθρα εναρμονίζονται στον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη θα υπάρχουν ψηφιοποιημένα έγγραφα (καταστατικό, προϋπολογισμός κ.ά.) που αφορούν στον Όμιλο και θα είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού. Το τροποποιημένο καταστατικό είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων Συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση είχαν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους.

Η δήλωση του Προέδρου κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3: Σούπερ «δικέφαλος» με απίθανο Κλάπβαϊκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές που προέκυψαν από τη Γ.Σ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.