ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το ΕΣΚΑΝ ψάχνει δειγματολείπτες!

Η τεράστια έλλειψη σε προσωπικό έφερε την δραστηριοποίηση της ΓΓΑ
Το ΕΣΚΑΝ ψάχνει δειγματολείπτες!

Το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και μήνες με το ΕΣΚΑΝ και το ελλιπές δυναμικό για να κάνει τους ελέγχους, έφερε την ανακοίνωση για δήλωση ενδιαφέροντος, από την ΓΓΑ.

Η Πολιτεία καλεί ανοιχτά σε όσους θέλουν να εργαστούν ως δειγματολείπτες, καθώς χρειάζεται επειγόντως δυναμικό. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ομοσπονδίες έχουν τονίσει πολλές φορές την αγωνία τους για αυτό το θέμα προς την Πολιτεία. Είναι χαρακτηριστικό πως για πολύ καιρό δεν υπήρχε γυναίκα δειγματολήπτης, πράγμα που σήμαινε πως δεν μπορούσε να γίνει έλεγχος σε γυναίκες αθλήτριες.

Όλα αυτά τρέχει να τα λύσει τώρα η ΓΓΑ, καθώς πλησιάζουν και οι αγώνες για προκρίσεις στους Ολυμπιακούς του 2020 και πρέπει να βρεθεί ένα επαρκές προσωπικό.

Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της, θα γίνει εκπαίδευση των ανθρώπων που θα ενδιαφερθούν, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ (κατά προτίμηση σε φυσική αγωγή, βιοχημεία, βιολογία, χημεία ή πτυχίο ΤΕΙ σε επιστήμες υγείας), γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας από τις διαδεδομένες, να μην είναι εν ενεργεία αθλητές και να μην έχουν σχέση εργασίας σε σωματεία, όργανα αθλητικά ή ομοσπονδίες.

Τονίζουν μάλιστα πως θα επιλεγούν 50 άτομα τα οποία θα εργάζονται με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ επισημαίνουν πως η μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για γυναίκες δειγματολήπτες.

Αθλητικές ομοσπονδίες: Το πολυνομοσχέδιο Βασιλειάδη, αλλάζει το στάτους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ΕΣΚΑΝ ψάχνει δειγματολείπτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.