ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Στον… πάγκο της Ουγκάντα Πύρρος και Οδυσσέας Δήμας

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος  Άιρες
Στον… πάγκο της Ουγκάντα Πύρρος και Οδυσσέας Δήμας

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων, όπου συναντιούνται νεαροί αθλητές από τις πέντε ηπείρους, έχουν σαν στόχο να γιγαντώνονται οι Ολυμπιακές Αξίες, να σφυρηλατούνται οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτου καταγωγής, χρώματος, θρησκείας και μόρφωσης.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι αθλητές της άρσης βαρών από την μακρινή Ουγκάντα, που δεν διαθέτουν προπονητή στο Μπουένος Άιρες, απευθύνθηκαν στον Πύρρο Δήμα.

Τον άνθρωπο με την τεράστια αναγνωρισημότητα στον κόσμο του σπορ, καθώς και στον προπονητή της εθνικής ομάδας Οδυσσέα Δήμα, ώστε να αγωνιστούν κάτω από τις οδηγίες τους, στον σημαντικό αυτό θεσμό.

Χωρίς σκέψη ο Πύρρος και ο Οδυσσέας Δήμας δέχτηκαν την πρόταση κι έτσι ο 16άχρονος αθλητής από την Ουγκάντα όχι μόνο είχε προπονητή στον αγώνα του, αλλά έζησε τη μοναδική εμπειρία να τον καθοδηγεί «το ίνδαλμά του», όπως είπε και ο ίδιος.

Σαν σήμερα: Ο Πύρρος Δήμας και το τρίτο χρυσό στο Σίδνεϋ (vid)

Ο Κύργιος απογοήτευσε τον Φέντερερ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον… πάγκο της Ουγκάντα Πύρρος και Οδυσσέας Δήμας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.