ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Χειρουργήθηκε ο Πετρούνιας – Τρεις μήνες εκτός

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μήνες
Χειρουργήθηκε ο Πετρούνιας – Τρεις μήνες εκτός

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην Γαλλία, στον αριστερό του ώμο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης των κρίκων, μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας, πέρασε νωρίς το πρωί σήμερα (5/11) την πόρτα του χειρουργείου στο Ανσί της Γαλλίας και όλα πήγαν καλά στην επέμβασή του.

Η επέμβαση έγινε στην Γενική Κλινική της πόλης από τον εξειδικευμένο χειρουργό Λοράν Λαφός, που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο στη χειρουργική ώμου, με τον γιατρό της ελληνικής ομοσπονδίας, Οδυσσέα Παξινό να είναι παρόντας κατά την διαδικασία.

Ο Πετρούνιας θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μία ημέρα και πρόκειται να πάρει αύριο (6/11) εξιτήριο από την κλινική. Θα παραμείνει στο Ανσί για μερικές ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις θα γίνει μετά από τρεις μήνες, διάστημα που φυσικά δεν έχει καθόλου υποχρεώσεις ο Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής.

Πετρούνιας: «Ο προπονητής μου είπε να το πάρω για τον κόσμο»

Πετρούνιας: «Οι Έλληνες με άγχωσαν, αλλά και με συγκίνησαν» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειρουργήθηκε ο Πετρούνιας – Τρεις μήνες εκτός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.