ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Φελπς για την κατάθλιψη: «Ήθελα να πεθάνω» (vid)

Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης έδωσε συνέντευξη στον Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ο Φελπς για την κατάθλιψη: «Ήθελα να πεθάνω» (vid)

Ένας ακόμη σπουδαίος αθλητής, μίλησε για την κατάθλιψη από την οποία έπασχε για ένα διάστημα. Ο λόγος για τον Μάικλ Φελπς, τον ολυμπιονίκη της κολύμβησης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Locker room talk» (σε ελεύθερη μετάφραση «κουβέντα στα αποδυτήρια»), την οποία παρουσιάζει ο Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Φελπς τόνισε πως η δημοτικότητά του ήταν αυτή που τον έκανε να νοιώθει εντελώς άβολα και να τον μετατρέψει σε έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να ζει, όπως είπε.

«Ήμουν έτοιμος να είμαι ένας πρωταθλητής, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να μου αρέσει. Πέρασαν μέρες που σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι ζωντανός. Έμαθα από όλο αυτό να επικοινωνώ με ανθρώπους όταν το πέρασα. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ όλα όσα γίνονταν γύρω από το όνομά μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έπρεπε να πείσω τον εαυτό μου να νοιώσει ευάλωτος, ώστε να μπορέσω να παλέψω και να διαχειριστώ την κατάσταση. Ακούγεται τρομακτικό, αλλά έπρεπε να γίνει. Όσο δυνατός κι αν νοιώθεις, υπάρχουν πράγματα τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσεις στη ζωή σου. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και όταν έρχονται αποτυχίες στη ζωή μου, ακόμη και εκτός αθλητισμού, αυτό με φοβίζει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mgIvuXs4YdY

Άρση βαρών: Καλή εμφάνιση του Ιακωβίδη στο Παγκόσμιο

Καράτε: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Χατζηλιάδη! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φελπς για την κατάθλιψη: «Ήθελα να πεθάνω» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.