ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ήττα από την Λευκορωσία (vid)

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών ηττήθηκε από την Λευκορωσία με 28-18 σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ήττα από την Λευκορωσία (vid)

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών ηττήθηκε από την Λευκορωσία με 28-18 σε αγώνα για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019, στο Αμύνταιο Φλώρινας.

Χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο και εκ των κορυφαίων αθλητριών στην επίθεση, την Λαμπρίνα Τσάκαλου και την Αγνή Ζυγούρα, η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στην ισχυρή Λευκορωσία.

Τα κορίτσια της Ελλάδας για μεγάλο διάστημα έπαιξαν στα ίσια με κορυφαίες τις Βαφειάδου, Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, καταφέρνοντας να είναι μέσα στο ματς έως το 50’ (20-16).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: «Αν και οι απουσίες μας άλλαξαν όλο τον σχεδιασμό, τα υπόλοιπα κορίτσια στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ήταν πολύ ανταγωνιστικές.
Με νέο πλάνο μείναμε στο ματς έως το 50΄που το σκορ ήταν 20-16. Στο τέλος κάποια χαμένα σουτ άνοιξαν την διαφορά. Μένει ότι ανταποκριθήκαμε στη δυσκολία του αγώνα και ότι αύριο με την Πορτογαλία θέλουμε τη νίκη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους».
ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Κεπεσίδου, Βασιλειάδου, Φράγκου 1, Ανδρίτσου 3, Στουγιαννίδου 4, Μούρνου, Μάστακα, Αργυροπούλου, Σαραντάκου, Γκάτζιου 2, Ζυγούρα, Ράτσικα, Βαφειάδου 6, Μανιά 2, Καρέλα, Καραχαρίση.
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (Κάτερ): Τρίζνο, Νέστιαρουκ 2, Βασιλέφσκαγια 5, Ιλίινα, Κότσινα 3, Αρτσιούκοβιτς, Κούντσεβιτς, Σουτ, Ρουντσκούσκαγια, Καναβάλ 1, Γεζίσκαγια 2, Σιλίτσκαγια 3, Σαμανούσκαγια 5, Ακραμένκα 4, Γιάστσουκ 4, Μοκάτ.
Διαιτητές: Μερτζ – Σίλια (Γερμανία). Δίλεπτα: 1-1. Πέναλτι: 1/3 – 1/2

Εθνική Χάντμπολ: Πρεμιέρα όνειρο οι γυναίκες

Εθνική χάντμπολ: Άθλος επί της ΠΓΔΜ! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ήττα από την Λευκορωσία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.