ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός, εκτός  ΕHF Cup

O Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κροατία από τη Νέξε με 30-25 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ΕHF Cup 
Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός, εκτός  ΕHF Cup

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στην Κροατία, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Νέξε, ηττήθηκε για δεύτερη φορά, τώρα με 30-25 και το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο ΕHF Cup σταμάτησε στη φάση των «32».

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 25-22, πήγαν στην έδρα της κροατικής ομάδας για να τα παίξουν όλα για όλα και το τελικό σκορ εν τέλει αδικεί την προσπάθειά τους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκε 7-4 στο 14ο λεπτό.

Η Νέξε απάντησε άμεσα, 7-7, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν. Ξαναπήραν διαφορά δύο γκολ  (10-8 στο 21’) και τριών γκολ, 12-9 και 13-10, μεταφέροντας το άγχος στους παίκτες της κροατικής ομάδας.

Όμως, σε ένα κρίσιμο σημείο, οι γηπεδούχοι με σερί 3-0 προηγήθηκαν 14-13 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα ξέφυγαν για πρώτη φορά με δύο γκολ 15-13, αλλά ο Ολυμπιακός επανήλθε, πήρε το προβάδισμα με 16-15 στο 35’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Όμως λίγο η πίεση της έδρας, λίγο οι απουσίες, δεν έδωσαν την ευκαιρία στην πειραϊκή ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι αρχικά ισοφάρισαν 16-16, προηγήθηκαν 20-18 και 22-20, σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός ξέμεινε από λύσεις στην επίθεση, το σκορ πήγε στο 24-20 (49’) και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Τέτοιες εμφανίσεις δυναμώνουν την ομάδα. Ειδικά με τέτοιους αντιπάλους και σε τέτοιες έδρες.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες. Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις εμφανίσεις και τις εμπειρίες που μαζέψαμε».

Νέξε: Σίπιτς 5, Γκάθντα 7, Λεμπάν 1, Ετερ 2, Ζρίνιτς 7, Μπούβινιτς 4, Τόμιτς 2, Γιάγκανιατς 2,

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Κρητικός 1, Τζηράς 10, Καραμπουρνιώτης, Λέμος 3, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Ασεβστάς, Κανδύλας, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Αρσιτς, Αραπακόπουλος 1, Δελιχρήστος 1, Τσίλης 3.

Ολυμπιακός – Νέξε 22-25: Χλώμιασε η πρόκριση

 

Handball Premier: Τριάντα γκολ ο ΠΑΟΚ, νίκη ανάσα ο Αερωπός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός, εκτός  ΕHF Cup», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.