ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ: Κοντά στον Σίμοβιτς

Ο Μάρκο Σίμοβιτς από το Μαυροβούνιο, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος ξένος στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Κοντά στον Σίμοβιτς

Ο Μάρκο Σίμοβιτς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο νέος ξένος παίκτης για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για να τον ενισχύσει στη Handball Premier.

Ο 32άχρονος διεθνής Μαυροβούνιος, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση και εφόσον υπάρξει συμφωνία θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Στέλιου Σεϊρεκίδη, αντικαθιστώντας τον Νίκολα Τζόνο.

Ο έμπειρος αριστερόχειρας, που έχει ύψος 1,93μ., είχε αγωνιστεί στις τελικές φάσεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2014 με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, έχοντας συμπαίκτες τους γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα Ράκσεβιτς και Λάσιτσα.

Σε συλλογικό επίπεδο πέρασε πολλά χρόνια της καριέρας του (2006-2012) στη Βαρντάρ. Η σεζόν 2013-14 τον βρήκε στην τούρκικη Ανκάρα Σπορ, ενώ τη διετία 2015-17 αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τα χρώματα των CSM Βουκουρεστίου και Τιμισοάρα.

Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή στη Βοϊβοντίνα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας, ενώ είχε και συμμετοχές στη Seha – liga.

Πόλο Α1 Γυναικών: Ο Εθνικός πέρασε από την Κρήτη

Ο Νισικόρι πήρε τίτλο μετά από τρία χρόνια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Κοντά στον Σίμοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.