ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έπαιξαν… μπουνιές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (vid)

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του πέμπτου και τελευταίου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο χάντμπολ καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε υπήρξε σύρραξη παικτών. Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα στο φινάλε, όμως τα πράγματα ξέφυγαν με πρωταγωνιστές τους Βαμβακά, Κανδύλα και Κρητικό με όλους τους παίκτες να μπαίνουν στο παρκέ. Εν...
Έπαιξαν… μπουνιές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (vid)

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του πέμπτου και τελευταίου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο χάντμπολ καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε υπήρξε σύρραξη παικτών.

Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα στο φινάλε, όμως τα πράγματα ξέφυγαν με πρωταγωνιστές τους Βαμβακά, Κανδύλα και Κρητικό με όλους τους παίκτες να μπαίνουν στο παρκέ. Εν τέλει επικράτησε η ψυχραιμία και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.

Το θρυλικό πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπαιξαν… μπουνιές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.