ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερη στο Μπέρμιγχαμ η Στεφανίδη

Έμεινε στα 4,52μ. στο επί κοντώ, με την Κυριακοπούλου να είναι τρίτη
Δεύτερη στο Μπέρμιγχαμ η Στεφανίδη

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα έμεινε το επί κοντώ στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, με την Κατερίνα Στεφανίδη να μένει τελικά στην δεύτερη θέση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρασε εύκολα με την πρώτη προσπάθεια τα 4,52μ., όμως έχοντας αποτύχει μια φορά στα 4,62μ. και με την Σάντι Μόρις να είναι η μόνη που έμεινε στον αγώνα και το πέρασε με την πρώτη, αποφάσισε να πάει για δύο άλματα στα 4,72μ. Δεν κατάφερε όμως να το περάσει, όπως και η Μόρις, που ωστόσο πήρε την νίκη στο αγώνισμα.

Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για αγώνα και είναι ενδεικτικό ότι στην 3η θέση στον αγώνα έμειναν δύο αθλήτριες με 4,40μ. Η μία από τις δύο ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου που το πέρασε με την πρώτη, όπως και η Κέιτι Ναγκέτι. Αμφότερες όμως απέτυχαν στα 4,52μ.

Έμεινε έκτος ο Τεντόγλου

Στα χαμηλά έμεινε και ο άλλος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Μπέρμιγχαμ. Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε καλύτερο άλμα στα 7,82μ. και έμεινε στην έκτη θέση στον αγώνα, όπου ο Λούβο Μανιόνγκα έκανε και πάλι μεγάλη εμφάνιση. Ο Νοτιοαφρικανός «πέταξε» στα 8,53μ. και κέρδισε τον αγώνα, την ώρα που τα άλματα του Τεντόγλου ήταν: 7,62μ., Χ, 7,74μ., 7,82μ., Χ, 5,57μ.

Εννιά χρόνια από το έπος του Μπολτ στα 100 μέτρα (vid)

Το άλμα εις… παντελόνι της Λόλο Τζόουνς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεύτερη στο Μπέρμιγχαμ η Στεφανίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.