ΣΤΙΒΟΣ

Όταν η Στεφανίδη «κατακτούσε» το Ρίο (vids)

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα την κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια και το αποδεικνύει κάθε φορά τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις.  Η 28χρονη Ελληνίδα έχει να επιδείξει μια πλούσια συλλογή από μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις, όμως σε περίοπτη θέση βρίσκεται το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Στη Βραζιλία στις 19 Αυγούστου του...
Όταν η Στεφανίδη «κατακτούσε» το Ρίο (vids)

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα την κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια και το αποδεικνύει κάθε φορά τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις. 

Η 28χρονη Ελληνίδα έχει να επιδείξει μια πλούσια συλλογή από μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις, όμως σε περίοπτη θέση βρίσκεται το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στη Βραζιλία στις 19 Αυγούστου του 2016 η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε πάνω από τα 4,85 μέτρα και κατέκτησε την κορυφή. Πέτυχε, έτσι, τη μεγαλύτερη τιμή και διάκριση για έναν αθλητή του στιβου, που δεν είναι άλλη από ένα μετάλλιο (και δη το χρυσό) σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμηθείτε τη σπουδαία εμφάνιση της Στεφανίδη:

https://twitter.com/acardozo01/status/766812942633500672

Οι αντίπαλοι των Ελλήνων στο Diamond League

Εννιά χρόνια από το έπος του Μπολτ στα 100 μέτρα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν η Στεφανίδη «κατακτούσε» το Ρίο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.