ΣΤΙΒΟΣ

Ο Τσάκωνας γίνεται… 60αρης

Ο πρωταθλητής των 200 μέτρων θα τρέξει στην κούρσα της μιας ανάσας στον κλειστό
Ο Τσάκωνας γίνεται… 60αρης

Το αγώνισμά του είναι τα 200 μέτρα και γι’ αυτό αφοσιώνεται στην σεζόν του ανοιχτού στίβου. Ο Λυκούργος Τσάκωνας όμως θα κάνει την έκπληξη τον φετινό χειμώνα και θα τρέξει στα 60 μέτρα!

Ο πρωταθλητής των σπριντ δεν είχε τη σεζόν που θα ήθελε το καλοκαίρι που μας πέρασε και φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον κλειστό και τα 60 μέτρα, εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γλασκώβη.

«Είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ και αποφάσισα πως φέτος ήρθε η στιγμή να το επιχειρήσω. Κι άλλες φορές στο παρελθόν έκανα κάποιες κούρσες στον κλειστό στίβο, ωστόσο φέτος αποφάσισα πως θα επικεντρωθώ στους αγώνες του χειμώνα, κάνοντας την απαραίτητη προετοιμασία. Πρώτος στόχος είναι να πιάσω το όριο και να βρεθώ στη διοργάνωση. Εννοείται πως εκεί δεν θέλω να περιοριστώ σε μια παρουσία στον προκριματικό, αλλά θέλω να διεκδικήσω μια καλή εμφάνιση», είπε χαρακτηριστικά.

Το ρεκόρ του αθλητή του Άρη Βισκαδουράκη στο 60αρι είναι 6.62, με το όριο πρόκρισης ν είναι 6.78.

36ος Μαραθώνιος Αθήνας: Πρώτος ο Κενυάτης Μπρίμιν Μισόι – Τα αποτελέσματα (Pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσάκωνας γίνεται… 60αρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.