ΣΤΙΒΟΣ

Ο Μπανιώτης ετοιμάζεται με φόντο την Γλασκώβη

Ο πρωταθλητής του ύψους έχει βγάλει πρόγραμμα για την σεζόν του κλειστού
Ο Μπανιώτης ετοιμάζεται με φόντο την Γλασκώβη

Στην Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος φιλοδοξεί την χειμερινή σεζόν να είναι παρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής του ύψους συνεχίζει την προετοιμασία του στην Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Τσούγκο και ήδη έχει κάνει τον σχεδιασμό του για την σεζόν του κλειστού.

Ο κορυφαίος άλτης του ύψους στη χώρα, θα ξεκινήσει στα τέλη Γενάρη με μίτινγκ στο εξωτερικό, ενώ αυτές τις ημέρες γυμνάζεται στην Αθήνα, πριν επιστρέψει στην βάση του.

«Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και αυτό μου επιτρέπει να γυμναστώ δίχως προβλήματα και να θέτω στόχους για τους αγώνες του χειμώνα. Μου αρέσουν οι διοργανώσεις που περιλαμβάνουν μόνο ύψος και γι΄ αυτό επέλεξα να ξεκινήσω τη χρονιά στις 26 Ιανουαρίου στο Χουστόπετσε κι έπειτα να πάρω μέρος στο μίτινγκ του Τρίνετσκ. Στο πλάνο μου υπάρχει ένας ακόμη εκτός συνόρων αγώνας, μέσα στον Φεβρουάριο», είπε ο Μπανιώτης, που φέτος έχει στο γκρουπ του και τον πρωταθλητή κόσμου στην Κ20, Αντώνη Μέρλο.

Ο Αναγνώστου ξεχώρισε στο Τίλμπουργκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπανιώτης ετοιμάζεται με φόντο την Γλασκώβη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.