ΤΕΝΙΣ

Εντυπωσιακή Σάκκαρη και στο Σινσινάτι (vds)

Νικώντας την Ναόμι Οσάκα με 2-0 σετ, στον α’ γύρο του Western & Southern Open
Εντυπωσιακή Σάκκαρη και στο Σινσινάτι (vds)

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να καταπλήσσει. Η 23χρονη Ελληνίδα νίκησε την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία, με 6-3, 7-6(8) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον επόμενο γύρο του Western & Southern Open, στο Σινσινάτι.

Η Σάκκαρη, που έχει φθάσει στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, πετυχαίνοντας μπρέικ στο εναρκτήριο γκέιμ, έβαλε τις βάσεις για να φθάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα στο 10ο γκέιμ, όταν είχε το προβάδισμα με 5-4, αλλά η Οσάκα (Νο19) έσωσε δύο match points.

To σετ πήγε στο tie break, με τη Σάκκαρη, να επικρατεί με 10-8 και με 7-6 να εξασφαλίσει το σετ και την πρόκριση στον επόμενη γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εσθονή, Ανετ Κονταβέιτ.

Η Σάκκαρη τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και μόλις 20 λάθη, τη στιγμή που η αντίπαλό της είχε 15 winners και 29 λάθη.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νταβίντ Γκοφάν: Πού θα δούμε τον αγώνα

Ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση ο Τσιτσιπάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντυπωσιακή Σάκκαρη και στο Σινσινάτι (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.