ΤΕΝΙΣ

Κόντρα στην Κόνταβιτ η Σάκκαρη

Για τον δεύτερο γύρο του όπεν στο Σινσινάτι
Κόντρα στην Κόνταβιτ η Σάκκαρη

Μετά την επικράτησή της επί της Ναόμι Οσάκα, η Μαρία Σάκκαρη ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, θα παίξει κόντρα στην Ανέτ Κόνταβιτ στο Σινσινάτι, για τον δεύτερο γύρο του όπεν.

Η αντίπαλος της Σάκκαρη από την Εσθονία δεν είναι άγνωστη στην Ελληνίδα τενίστρια, καθώς έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές, με την Σάκκαρη να έχει τρεις νίκες έναντι δύο της αντιπάλου της. Μάλιστα οι τελευταίες δύο φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες, βρήκαν την δική μας τενίστρια νικήτρια κόντρα στο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι τελευταίες δύο αναμετρήσεις ήταν πέρυσι στο Αυστραλιανό όπεν και τον πρώτο γύρο, όπου η κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου πέρασε με 2-0 σετ εύκολα (6-0, 6-4), ενώ φέτος έπαιξαν στο όπεν του Μαϊάμι και η Sakk-attack επικράτησε επίσης εύκολα με 6-4, 6-1.

Εντυπωσιακή Σάκκαρη και στο Σινσινάτι (vds)

Ο ξυπόλυτος Κύργιος, ψάχνοντας τα παπούτσια του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόντρα στην Κόνταβιτ η Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.