ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρούμπλεφ με φόντο τον τελικό

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν στις 22:00 στο Μιλάνο
Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρούμπλεφ με φόντο τον τελικό

Ένα εμπόδιο έμεινε πριν τον τελικό του Next Gen στο Μιλάνο… Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε (9/11) στις 22:00 ώρα Ελλάδας τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό.

Ο Έλληνας τενίστας μετά την επικράτησή του επί του Χουρκάζ με 3-0 σετ, προκρίθηκε αήττητος στα ημιτελικά και απέναντι στον Ρώσο θέλει να προκριθεί για τέταρτη φορά φέτος σε τελικό διοργάνωσης.

Οι δυο τους δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά, με τον Ρούμπλεφ να είναι το Νο68 στην παγκόσμια κατάταξη. Αναμφίβολα ο Έλληνας τενίστας έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, η οποία θα ακολουθήσει τον άλλο ημιτελικό μεταξύ των Μουνάρ και Ντε Μινόρ.

Αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο τουρνουά 100.000 δολαρίων στη πόλη Σενζέν της Κίνας. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από το Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, την Κινέζα Σαϊσάι Ζενγκ (6-2, 6-1) και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Ο Τσιτσιπάς σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρούμπλεφ με φόντο τον τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.