Sportime

Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Πλακάκια με τον ΠΑΟΚ»

Ανάρτηση της γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η οποία κάνει λόγο για σερί που θα μεγαλώσει

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Πλακάκια με τον ΠΑΟΚ»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες, ψήφισαν υπέρ της κατάπτωσης της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, όμως η Χριστίνα Τσιλιγκίρη θέλησε να ανεβάσει τους τόνους.

Tη 2η αγωνιστική το "τριφύλλι" υποδέχεται τους "ερυθρόλευκους" και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό "καθεστώς ειδικής διαχείρισης", όπερ σημαίνει ότι θεατές θα είναι αθλητές ομάδων ανάπτυξης, προπονητές, μαθητές, συνοδοί καθηγητές, μέλη ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΤΑΑ και λοιπών σωματείων βόλεϊ, αθλητές βόλεϊ, διαιτητές και χορηγοί ομάδων.

Η ανάρτηση της γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Από εδώ τα φέρανε, από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί. Τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο. Βασικά χωρίς οπαδούς λένε... Δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς.

Οκ. Και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κιόλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα, αθλητές και χορηγούς, οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

Υ.Γ.: Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη, όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα, γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει".

http://www.sportime.gr/spor/volei/165710/panathinaikos-olympiakos-me-opadoys-stin-kypseli/

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα