ΒΟΛΕΪ

Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Πλακάκια με τον ΠΑΟΚ»

Ανάρτηση της γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η οποία κάνει λόγο για σερί που θα μεγαλώσει
Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Πλακάκια με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες, ψήφισαν υπέρ της κατάπτωσης της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, όμως η Χριστίνα Τσιλιγκίρη θέλησε να ανεβάσει τους τόνους.

Tη 2η αγωνιστική το “τριφύλλι” υποδέχεται τους “ερυθρόλευκους” και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό “καθεστώς ειδικής διαχείρισης”, όπερ σημαίνει ότι θεατές θα είναι αθλητές ομάδων ανάπτυξης, προπονητές, μαθητές, συνοδοί καθηγητές, μέλη ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΤΑΑ και λοιπών σωματείων βόλεϊ, αθλητές βόλεϊ, διαιτητές και χορηγοί ομάδων.

Η ανάρτηση της γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: “Από εδώ τα φέρανε, από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί. Τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο. Βασικά χωρίς οπαδούς λένε… Δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς.

Οκ. Και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κιόλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα, αθλητές και χορηγούς, οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

Υ.Γ.: Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη, όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα, γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει”.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ομόφωνο «ναι» για κόσμο στο ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Πλακάκια με τον ΠΑΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.