ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Στις 18/10 εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης της ποινής στο βόλεϊ

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ κάλεσε τους «πράσινους» για να συζητηθεί το αίτημα
Παναθηναϊκός: Στις 18/10 εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης της ποινής στο βόλεϊ

Ένα ακόμη βήμα για να παίξει με τον κόσμο του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, εν όψει της πρεμιέρας στη Volley League (20/10).

Το ματς θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου και η Λίγκα έχει ήδη αποφασίσει να γίνει το ματς υπό το καθεστώς «ειδικής διαχείρισης», δηλαδή με κόσμο στο γήπεδο που θα είναι αθλητές σωματείων, προπονητές και παιδιά.

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ κάλεσε τους πράσινους να συζητήσουν στις 18 Οκτωβρίου (10:30 το πρωί) για την αίτηση ανάκλησης της ποινής της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων που έχει επιβληθεί από το ΑΣΕΑΔ, για τα επεισόδια των οπαδών του με αυτούς του Ολυμπιακού σε δρόμους της Καλλιθέας. Το επεισόδιο ουδεμία σχέση είχε με το παιχνίδι που έπαιζαν οι «πράσινοι» στο γήπεδο του Εσπέρου με τον Εθνικό και τιμωρήθηκαν όπως και ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έφεση και την κέρδισαν, αλλά ο Παναθηναϊκός λόγω εκλογών στον Ερασιτέχνη, δεν μπήκε στην διαδικασία. Προσπαθεί να το κάνει τώρα ζητώντας ανάκληση της τιμωρίας από το ΑΣΕΑΔ κάτι που ακόμη και αν απορριφθεί, θα προσπαθήσει να έχει μια έγγραφη απόφαση για να κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Αυτό θα εξεταστεί στις 18 του μηνός, αλλά θα πρέπει να βγει με γρήγορες διαδικασίες η τελική απόφαση, προκειμένου να παίξει με κόσμο στις 20/10 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ομόφωνο «ναι» για κόσμο στο ντέρμπι

Αναβολή στη Volley League: Σερβίς στις 20/10 με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Στις 18/10 εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης της ποινής στο βόλεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.