ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός – Ντίεκιρχ: Αρχίζει το ταξίδι για την υπεράσπιση του τίτλου

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκινούν στο Τσάλεντζ Καπ με αντίπαλο την Ντίεκιρχ από το Λουξεμβούργο
Ολυμπιακός – Ντίεκιρχ: Αρχίζει το ταξίδι για την υπεράσπιση του τίτλου

Ο Ολυμπιακός μετά την εκπληκτική χρονιά με το τρεμπλ στο βόλεϊ γυναικών, ονειρεύεται μια αντίστοιχη πορεία φέτος. Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και σήμερα (18:00) στο κλειστό του Ρέντη, οι «ερυθρόλευκες» ξεκινούν και την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Τσάλεντζ Καπ, καθώς φιλοξενούν την Ντίεκιρχ.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς δεν έχει άλλο σκοπό πέρα από την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρυσι και στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσουν μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα.

Το θετικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του. Την αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

«Μετά το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αφού παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει στην αρχή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων», είπε ο Κοβάσεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Νίκησε ο Ολυμπιακός, θρίαμβος του ΑΟ Θήρας

ΠΑΟΚ – Φρανκφούρτη: Προτελευταίο βήμα για τους ομίλους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Ντίεκιρχ: Αρχίζει το ταξίδι για την υπεράσπιση του τίτλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.