ΒΟΛΕΪ

Στάνκου: «Επιλογή μου να μείνει στον πάγκο ο Μαρκέζ»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος με την αντίδραση της ομάδας του
Στάνκου: «Επιλογή μου να μείνει στον πάγκο ο Μαρκέζ»

Ο πάγκος και ο Γκορτσιάνουκ ήταν αυτοί που έσωσαν τον ΠΑΟΚ από δεύτερη διαδοχική ήττα στο Παλατάκι, αυτή τη φορά από τον Παμβοχαϊκό.

Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου γύρισαν το ματς από 0-2 και πήραν τη νίκη με 3-2 σετ και πλέον πρέπει να προετοιμαστούν για τη ρεβάνς στη Γερμανία κόντρα στην Φρανκφούρτη, για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του «δικεφάλου» στάθηκε στην ανατροπή, αλλά και στο γεγονός ότι άφησε στον πάγκο τον Μάρκεζ μετά το δεύτερο σετ, κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

«Γνωρίζαμε πως είναι μια σοβαρή ομάδα και περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση, είχαμε πίεση μετά το 0-2, δεν ήταν εύκολο για εμάς. Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας. Προστατεύσαμε τον Φιλίποφ για το ματς της Τρίτης και δεν τον βάλαμε να παίξει. Προέρχεται από γεμάτα παιχνίδια. Για τον Μάρκεζ ήταν απόφασή μου να μείνει εκτός, μετά το πρώτο σετ έχουμε μια τετράδα κεντρικών που είναι κορυφαίοι», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη μεριά, στον Παμβοχαϊκό, παρά την ανατροπή, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

«Παίξαμε δύο εκπληκτικά σετ, χωρίς λάθη. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε παίκτες στη συνέχεια, εμείς είχαμε δύο προβλήματα με Δημητριάδη και Ρουμελιώτη. Είμαι χαρούμενος για το βαθμό. Μετά τα δύο πρώτα σετ περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να χάσει. Όμως με τους αναπληρωματικούς γύρισε το παιχνίδι. Όταν χάσαμε το τρίτο σετ το πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα το γυρίσει. Για τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο και από θέμα ψυχολογίας μετά την ήττα από τη Φρανκφούρτη να παίξει ένα ματς πρωταθλήματος», είπε.

Γλίτωσε το κάζο ο ΠΑΟΚ με Παμβοχαϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάνκου: «Επιλογή μου να μείνει στον πάγκο ο Μαρκέζ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.