ΒΟΛΕΪ

Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Πάει για το θαύμα ο ΠΑΟΚ

Στην έδρα της Φρανκφούρτης θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 0-3 του πρώτου αγώνα για να μπει στους ομίλους
Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Πάει για το θαύμα ο ΠΑΟΚ

Οι μεγάλες ομάδες καλούνται να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα εμπόδια, ακόμη και όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό καλείται να κάνει και ο ΠΑΟΚ απόψε στις 20:00, καθώς αντιμετωπίζει στην Γερμανία την Φρανκφούρτη και για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται… τέσσερα σετ.

Μετά το 0-3 στη Πυλαία, τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά για τα δύσκολα είναι και οι μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδείξει πως είναι μία από αυτές. Θέλει μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να πάει το ματς στο «Χρυσό σετ» και να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση.

Και οι παίκτες του «δικεφάλου» πήγαν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να «σβήσουν» τις κακές εμφανίσεις εντός των συνόρων. Και το θετικό είναι πως θα έχει και κόσμο στο πλευρό του στην ρεβάνς.

«Έχω αγωνιστεί δύο σεζόν στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι η Φρανκφούρτη είναι μια ομάδα με καλό σέρβις και υποδοχή. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα διότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στην έδρα τους. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε την τακτική τους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς. Σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Χρειαζόμαστε ένα “θαύμα”, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάνταρ Όκολιτς για την αναμέτρηση, με τον προπονητή της ομάδας, Σέρτζιου Στάνκου να σημειώνει:

«Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω στην ομάδα, οι παίκτες μου είναι έμπειροι και θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Το έχουμε ξανακάνει και στην Κωνσταντινούπολη…γιατί όχι και τώρα».

Διαιτητές θα είναι οι Στόικα (Ρουμανία) και Κολάδος (Γαλλία), ενώ στο άλλο ματς της 3ης φάσης μεταξύ Βοϊβοντίνα και Σομόντ (3-0 η Σομόντ το πρώτο ματς) θα είναι ο Γεροθόδωρος με πρώτο τον Γερμανό Κέλενμπεργκ.

Γλίτωσε το κάζο ο ΠΑΟΚ με Παμβοχαϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Πάει για το θαύμα ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.