ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ: «Καιρός να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»

Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στην Volley League
ΠΑΟΚ βόλεϊ: «Καιρός να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, χρειάζεται να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό θα γίνει μόνο με έναν τρόπο: νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό αύριο (21/11) στο εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής της Volley League.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» ξέρουν πως από αυτό το ματς ή που θα έρθει η ηρεμία, ή που θα αλλάξουν πολλά πράγματα (οι αλλαγές βέβαια αναμένονται έστω και μικρές, ασχέτως αποτελέσματος). Ο Γιάννης Τακουρίδης στάθηκε στην σημαντικότητα της νίκης, μέσα από τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ.

«Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι ένα ματς σημαντικό και για τον κόσμο μας και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει», είπε.

Στον Παναθηναϊκό παίζει και ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, θα βρει για πρώτη φορά απέναντί του την πρώην ομάδα του.

«Από την μεριά μας γίνεται μια καλή προσπάθεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο θα συνεχίσουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα με δυνατό ρόστερ. Θα είναι περίεργο που θα είμαι από την άλλη μεριά του γηπέδου, γιατί έζησα χαρές με αυτή την ομάδα. Όμως αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να συμβιβαστώ σε αυτό», σχολίασε ο άσος του «τριφυλλιού».

Το ματς θα αρχίσει στις 18:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και στα VIP 10 ευρώ.

Volley League: Πρόγραμμα και διαιτητές (21/11)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ βόλεϊ: «Καιρός να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.