ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Η Εθνική ανδρών στους Έλληνες του Ευρωπαϊκού σχολείου στο Λουξεμβούργο (pic)

Κατά την παρουσία της Εθνικής ανδρών στο Λουξεμβούργο, οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους Έλληνες μαθητές του Δημοτικού Ευρωπαϊκού σχολείου. Η «γαλανόλευκη», το βράδυ της Τετάρτης ολοκλήρωσε την αήττητη πορεία της στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ, αλλά νωρίτερα εκείνης της ημέρας, αντιπροσωπεία της ομάδας (Πετρέας, Πελεκούδας, Ράπτης) μαζί με τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα,...
Βόλεϊ: Η Εθνική ανδρών στους Έλληνες του Ευρωπαϊκού σχολείου στο Λουξεμβούργο (pic)

Κατά την παρουσία της Εθνικής ανδρών στο Λουξεμβούργο, οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους Έλληνες μαθητές του Δημοτικού Ευρωπαϊκού σχολείου.

Η «γαλανόλευκη», το βράδυ της Τετάρτης ολοκλήρωσε την αήττητη πορεία της στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ, αλλά νωρίτερα εκείνης της ημέρας, αντιπροσωπεία της ομάδας (Πετρέας, Πελεκούδας, Ράπτης) μαζί με τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού σχολείου στο Λουξεμβούργο.

Οι Έλληνες διεθνείς μίλησαν στα μικρά παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα, καλώντας τα παράλληλα και στον αγώνα με το Λουξεμβούργο, όπου το «γαλανόλευκο» χρώμα στις κερκίδες ήταν κάτι παραπάνω από έντονο.

Ο σκοπός της δημιουργίας του Ευρωπαϊκού σχολείου ήταν για τις ανάγκες των παιδιών των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνολικά υπάρχουν 13 σε διάφορες πόλεις.

Να αναφερθεί ότι καθηγητής στο Ευρωπαϊκό σχολείο στο Λουξεμβούργο είναι ο Γιώργος Γκαϊτατζής, κουμπάρος του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μπακοδήμου.

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, «έφυγε» η σύζυγός του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλεϊ: Η Εθνική ανδρών στους Έλληνες του Ευρωπαϊκού σχολείου στο Λουξεμβούργο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.