SPORTIME BET

Μπουντεσλίγκα Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στα γκολ στην πρωτεύουσα και στο Αρης – ΠΑΟΚ

Βασική επιλογή το… σκοράρισμα στο ματς της Χέρτα με τη Φράιμπουργκ από τον Γεράσιμο Μανωλίδη.
Μπουντεσλίγκα Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στα γκολ στην πρωτεύουσα και στο Αρης – ΠΑΟΚ

Από τις πολύ γεμάτες Κυριακές αυτή που έχουμε μπροστά μας, με σπουδαία ματς σε όλα τα top πρωταθλήματα. Φυσικά και δεν παρεκκλίνουμε από τις συνήθειές μας και το ποντάρισμα σε Μπουντεσλίγκα και την Τσβάιτελιγκα. Στοιχηματική πρόβλεψη υπάρχει βέβαια και για ματς εκτός Γερμανίας.

Απολογισμός

Δυστυχώς η βασική επιλογή πήγε… άκλαυτη. Η Σάλκε ηττήθηκε από τη Βέρντερ. Η Χόφενχαϊμ όμως έκανε την ανατροπή και μας δικαίωσε, όπως και το υψηλό over στο ματς της Χάιντενχαϊμ κόντρα στο Μαγδεμβούργο. Η Κολωνία έπρεπε να κερδίσει, προηγήθηκε και αντί να πάει για δεύτερο τέρμα, έκανε διαχείριση δεχόμενη γκολ στο φινάλε από το πουθενά. Πάμε παρακάτω, 1/2 μόλις…

Γκολ στο Βερολίνο

Τι έκαναν Χέρτα και Φράιμπουργκ πριν από τη διακοπή. Μέτρια εμφάνιση και 0-0. Αμφότερες. Ο καθένας αυτό το… διαβάζει όπως θέλει για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι πολύ σοβαρές αμυντικές απουσίες που έχει η ομάδα του Βερολίνου δίνουν τη δυνατότητα στη Φράιμπουργκ να βρει γκολ. Εκτός έδρας εξάλλου, η ομάδα του Στράιχ όταν βρει κενά και χώρους σκοράρει. Μπορεί να βρει γκολ, τόσο εκείνη, όσο και η Χέτρα, επιβεβαιώνοντας ένα πολύ υψηλό g/g.

Αμβούργο

Πότε του ύψους, πότε του βάθους. Πότε πολύ κακό, πότε… τραγωδία. Δεν βγάζεις άκρη με το Αμβούργο. Που να βγάλεις μετά από διακοπή μάλιστα. Επομένως, όποια ποδοσφαιρική ανάλυση κι αν κάνεις… περίπατο θα πάει. Τι να πεις; Για την απόδοση. Εντός έδρας το Αμβούργο να πληρώνει κοντά δύο μονάδες, όσο καλή κι αν είναι η Μπόχουμ, ποντάρεις στον άσο.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Εκτός Γερμανίας

Η αναμέτρηση του Αρη κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μέρες τώρα. Ποικιλοτρόπως. Απλό και εύκολο για τους δύο προπονητές δεν θα είναι το να παίξουν επιθετικά, σε ένα τέτοιο ματς. Ωστόσο, μακριά από τη φύση τους δεν μπορούν να πάνε. Φαίνεται αυτό και στον Πάκο Ερέρα και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, από όσα δοκιμάζουν, πως θεωρούν πως χωρίς να σκοράρουν δεν θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Εξυπακούεται εξάλλου κάτι τέτοιο. Αρκετή υψηλή η απόδοση στο να σκοράρουν αμφότερες.

Βασική επιλογή
ΧΕΡΤΑ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ G/G 1,95

Μονό
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΟΧΟΥΜ 1 1,90

Εκτός Γερμανίας

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ G/G 2,05

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Άγγελος Ρουχωτάς: Η Γκλάντμπαχ παραμένει ψηλά

Τάσος Τσόλκας: Goal στο «Κλεάνθης Βικελίδης»


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουντεσλίγκα Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στα γκολ στην πρωτεύουσα και στο Αρης – ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…