SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αουτσάιντερ η Γκλάντμπαχ;

Προβλέψεις και προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 2/12/2018. Η δυσκολία ανάλυσης των ισορροπημένων αγώνων, μας οδήγησε στην… ασφάλεια των γκολ, σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Στο σημερινό γερμανικό πρόγραμμα της Bundesliga, τα πράγματα μοιάζουν πιο… ξεκάθαρα. Απολογισμός Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο μήνας από ένα απόλυτο στοιχηματικών επιλογών. Η Ντόρτμουντ σκόραρε δεύτερο γκολ στο φινάλε και επιβεβαίωσε...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αουτσάιντερ η Γκλάντμπαχ;

Προβλέψεις και προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 2/12/2018. Η δυσκολία ανάλυσης των ισορροπημένων αγώνων, μας οδήγησε στην… ασφάλεια των γκολ, σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Στο σημερινό γερμανικό πρόγραμμα της Bundesliga, τα πράγματα μοιάζουν πιο… ξεκάθαρα.

Απολογισμός

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο μήνας από ένα απόλυτο στοιχηματικών επιλογών. Η Ντόρτμουντ σκόραρε δεύτερο γκολ στο φινάλε και επιβεβαίωσε το σκοράρισμα και στα δύο ημίχρονα. Η Μπάγερν κράτησε στο φινάλε το υπέρ της 2-1, το ίδιο και το Αμβούργο. Έτσι πέρασαν τρεις καλοπληρωμένες επιλογές. Θυμηθείτε αυτές εδώ.   

Αουτσάιντερ;

Δεν είναι τρελές οι στοιχηματικές εταιρείες. Υπάρχει λόγος που η Λειψία προσφέρεται (με το ζόρι) σε τιμή διπλασιασμού. Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές στη Ρεντ Μπουλ, τη στιγμή που η Μπορούσια θα παίξει χωρίς τον Γκίντερ στην άμυνα. Επίσης, μιλάμε για μία από τις δυσκολότερες έδρες στην κατηγορία. Ως εδώ καλά

Νέο Pamestoixima.gr: Μεγαλύτερες αποδόσεις, μεγαλύτερα καλάθια και γκολ

Από αυτό όμως, μέχρι το να δίνεται το Χ2 όσο (χοντρικά) και ο άσος, υπάρχει απόσταση. Η Γκλάντμπαχ πραγματοποιεί έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, παίζει ένα άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, καταφέρνει πολλές φορές μέσα στα παιχνίδια της να βγαίνει από τη δύσκολη θέση και γενικώς… το «έχει». Μόνο το εκτός έδρας ματς στο Φράιμπουργκ ήταν πραγματικά κακή.

Το γεγονός πως στο ματς με τη Λειψία θα βρει χώρους είναι υπέρ της. Αρέσκεται η ομάδα του Χέκινγκ στο ματς των αντεπιθέσεων, όταν αυτό της επιτρέπεται. Πάντα, μα πάντα, εξάλλου πρέπει να κοιτάμε τις παρουσίες. Αυτούς που θα παίξουν. Και από τη μέση και μπροστά η Μπορούσια είναι πλήρης και αγριεμένη. Θα την εμπιστευτούμε, με την πλήρη διπλή του Χ2.

Αετοί υψηλών πτήσεων

Στο άλλο παιχνίδι, με το χέρι στην καρδιά, υπήρξε η σκέψη «μέχρι που θα το πάει η Αϊντραχτ;». Αφού κερδίζει και κερδίζει… και κερδίζει όμως, γιατί να μη συνεχίσει να το κάνει; Η αρνητική παράδοση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα. Οι «αετοί» μετρούν πέντε σερί νίκες με 16 γκολ ενεργητικό! Ασος!

Εκτός Γερμανίας

Παρακάτω θα σας παραθέσω τις προτάσεις του υπόλοιπου τιμ του Sportime Bet. Κάθε Παρασκευή έχει τη δυνατότητα να διαβάζετε τις εκτός Γερμανίας επιλογές από τη στήλη με ακατέργαστα διαμάντια. Διότι δεν υπάρχουν μόνο προγνωστικά Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, αυτό το διπλό της Ατλέτικο κόντρα στη Χιρόνα μοιάζει ισχυρή επιλογή για τη σημερινή μέρα. Παίζεται.

Βασική επιλογή       
ΧΙΡΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2          1,85  (pamestoixima.gr)

Μονά
ΛΕΙΨΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ     Χ2       1,80  (Interwetten)
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ      1          1,87  (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Προγνωστικά για την Ιταλία εδώ 🇮🇹
Προγνωστικά για την Ισπανία εδω 🇪🇸
Προγνωστικά για την Αγγλία εδώ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αουτσάιντερ η Γκλάντμπαχ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…