SPORTIME BET

Θα ανοίξει το σκορ ο Σαλάχ στον «τελικό» πρόκρισης με τη Νάπολι;

Το μεγάλο ματς του Champions League θα γίνει απόψε (22:00) στο Anfield. Η Λίβερπουλ και η Νάπολι δίνουν «τελικό» για την πρόκριση. Τη νίκη με σκορ 1-0 ή με πάνω από 1 γκολ διαφορά θέλει η Λίβερπουλ, για να περάσει στη φάση των «16». Η Νάπολι προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Παίρνει και με ήττα...
Θα ανοίξει το σκορ ο Σαλάχ στον «τελικό» πρόκρισης με τη Νάπολι;

Το μεγάλο ματς του Champions League θα γίνει απόψε (22:00) στο Anfield. Η Λίβερπουλ και η Νάπολι δίνουν «τελικό» για την πρόκριση.

Τη νίκη με σκορ 1-0 ή με πάνω από 1 γκολ διαφορά θέλει η Λίβερπουλ, για να περάσει στη φάση των «16». Η Νάπολι προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Παίρνει και με ήττα το εισιτήριο, αν στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κερδίσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να σκοράρει στο Anfield και να μη χάσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

Η Λίβερπουλ στηρίζει πολλά στον Μοχάμεντ Σαλάχ για να πάρει την πρόκριση. Πέτυχε 3 γκολ στην τελευταία νίκη της Λίβερπουλ με 4-0 κατά της Γουότφορντ, στην Premier League. Έχει σκοράρει 2 φορές στο Champions League, στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ και στο αποψινό παιχνίδι με τη Νάπολι;

Η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για να σκοράρει πρώτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα Λίβερπουλ-Νάπολι.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο ματς από το Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για το μεγάλο παιχνίδι Λίβερπουλ-Νάπολι.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι των δύο ομάδων , τα μονά/ζυγά γκολ, την ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά, τον αριθμό των καρτών, την ομάδα που θα δεχτεί πρώτη κάρτα, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, κόρνερ και κάρτες.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Προγνωστικά Champions League – Χρηστάκος: Το ποντάρισμα στη Λίβερπουλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα ανοίξει το σκορ ο Σαλάχ στον «τελικό» πρόκρισης με τη Νάπολι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.