VIRAL

Walking Dead: Το τελευταίο επεισόδιο του Ρικ Γκράιμς!

Το είχαν προλογίσει εδώ. Οι ημέρες του Ρικ Γκράιμς, του απόλυτου πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead ήταν μετρημένες. Και αυτό αποδείχτηκε. Περίπου… Κάπου εδώ υπάρχει η κλασική προειδοποίηση των spoilers. Oπότε αν δεν θέλετε να μάθετε τι συνέβη, μην προχωρήσετε… Ο Ρικ Γκράιμς δεν πεθαίνει, όπως πίστευαν οι περισσότεροι. Το μέλλον του φαντάζει θολό. Αλλά...
Walking Dead: Το τελευταίο επεισόδιο του Ρικ Γκράιμς!

Το είχαν προλογίσει εδώ. Οι ημέρες του Ρικ Γκράιμς, του απόλυτου πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead ήταν μετρημένες. Και αυτό αποδείχτηκε. Περίπου…

Κάπου εδώ υπάρχει η κλασική προειδοποίηση των spoilers. Oπότε αν δεν θέλετε να μάθετε τι συνέβη, μην προχωρήσετε…

Ο Ρικ Γκράιμς δεν πεθαίνει, όπως πίστευαν οι περισσότεροι. Το μέλλον του φαντάζει θολό. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αντριου Λίνκολν, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ρικ, δεν θα συνεχίσει στη σειρά.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Ρικ Γκράιμς τραυματίζεται σοβαρά, αλλά καταφέρνει να αποδράσει την τελευταία στιγμή, προτού γίνει… γεύμα μίας ορδής ζόμπι. Μόνο που εκεί ξεκινάει ο δρόμος προς τη λύτρωση. Ο Ρικ ζαλισμένος προσπαθεί να διαφύγει.

H περιπλάνηση προς τη λύτρωση

Στην πορεία ζει ξανά στιγμές από το πρώτο μέχρι το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς. Για χάρη του flashback… αναστήθηκε ο καλός φίλος του Σέιν, αλλά και ο Χέρσελ. Με τον ηθοποίο που ενσάρκωνε τον τελευταίο, τον Σκοτ Γουίλσον, να έχει φύγει από τη ζωή μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Δεν χρειάζονται άλλες λεπτομέρειες. Το ταξίδι διακόπτεται, όταν ο Ρικ τοποθετεί εκρηκτικά στη γέφυρα – που χτίστηκε στα προηγούμενα επεισόδια – για να σταματήσει την επέλαση των ζόμπι. Ενας καλός αρχηγός, θυσιάζει πρώτα τον εαυτό του.

Μόνο που το σοκ δεν είναι ακριβώς τέτοιο. Ένα μυστήριο λύνεται, άλλο ένα δημιουργήθηκε. Το πλάνο της Αν, της πρώην αρχηγού των παιδιών του σκουπιδότοπου, διακόπτεται όταν βλέπει ξανά εκείνο το ελικόπτερο. Εκείνο που είχε κάμποσες φορές και ο Ρικ. Οποιος πιλοτάρει το ελικόπτερο έχει πάρει μαζί του τον Ρικ. Κι χάνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πιθανότατα προς τη μεγάλη οθόνη. Μην μπερδεύεστε. Με το τέλος του επεισοδίου κυκλοφόρησε η είδηση πως υπάρχουν στα σκαριά τουλάχιστον τρεις ταινίες για το Walking Dead, με βασικό πρωταγωνιστή τον Ρικ! Είπατε τίποτα;

Μπόνους σκηνή, το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στη Μάγκι και τον Νίγκαν…

Δείτε το επεισόδιο και θα καταλάβετε.

Ιάπωνας έκανε σκοινάκι 151.409 φορές σε 24 ώρες (vid)

«Χρονοταξιδιώτης» λέει πως η Ινδία θα στείλει «ανθρώπους-Θέους» στον Άρη μέχρι το 2030(pics/vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Walking Dead: Το τελευταίο επεισόδιο του Ρικ Γκράιμς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.