ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Ο Γέντρισεκ πάει να γράψει ιστορία!

Ο Έρικ Γέντρισεκ έχει σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια κι αν τα καταφέρει κόντρα στον Πανιώνιο, τότε θα μείνει στην ιστορία για την ακριτική ομάδα!
Ξάνθη: Ο Γέντρισεκ πάει να γράψει ιστορία!

Ο Έρικ Γέντρισεκ οδηγεί την Ξάνθη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού έχει σκαρφαλώσει 4η μετά και τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Σύμφωνα μάλιστα και με ένα στατιστικό στοιχείο ανέφερε Super League στο λογαριασμό της στο Instagram, ο Σλοβάκος επιθετικός πάει να καταγράψει μία μοναδική επίδοση και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, που έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα παιχνίδια κάτι που έχουν ήδη καταφέρει στο παρελθόν ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο το 1990, ο Αλβανός Πάνο το 1995 και ο Σταύρος Λαμπριάκος το 2005.

Αν όμως ο Γέντρισεκ σκοράρει και κόντρα στον Πανιώνιο –κάτι που αναμένεται να έχει μικρότερο βαθμό δυσκολίας, από την στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στα Πηγάδια- τότε ο Σλοβάκος θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του ακριτικού συλλόγου, που θα το έχει πετύχει.

Κοινώς ο 32χρονος σέντερ φορ πάει να γράψει ιστορία το προσεχές Σάββατο (10/11, 19:00) στον εντός έδρας αγώνα της Ξάνθης με τον Πανιώνιο.

https://www.instagram.com/p/Bp1igyuFmfX/

Ράσταβατς: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά έξυπνο»

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1: Οι Αρκάδες τις φάσεις, ο Γέντρισεκ το γκολ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Ο Γέντρισεκ πάει να γράψει ιστορία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.