ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Προπόνηση με απουσίες

Η Ξάνθη επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, χωρίς τους τραυματίες και τους διεθνείς – Ανακοίνωση διάψευσης από την ΠΑΕ
Ξάνθη: Προπόνηση με απουσίες

Η Ξάνθη επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της δευτέρας (12/11) και το μυαλό των ανθρώπων ήταν στο χαμένο παιχνίδι από τον Πανιώνιο, το περασμένο Σάββατο.

Οι ακρίτες μπήκαν και πάλι στο γήπεδο για να αρχίσει το πρόγραμμα, αλλά με πολλές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι διεθνείς. Επίσης υπάρχουν και οι τραυματισμοί.

Οι Έρικ Γέντρισεκ, Κασά Καμαρά και Δημήτρης Μελιόπουλος απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Επίσης, εκτός προγράμματος είναι και οι τραυματίες Μπρίτο, Φασίδης και Ντε Λούκας. Ο πρώτος θα καθυστερήσει ακόμη και λογικά θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου, αφού υπέστη εκ νέου υποτροπή, ενώ πολύ πιο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τους Φασίδη και Ντε Λούκας.

Ανακοίνωση – διάψευση

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε μία ανακοίνωση διαψεύδοντας τη συμμετοχή της ΠΑΕ σε ένα τουρνουά στα κατεχόμενα: «Ο Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε., διαψεύδει κατηγορηματικά περίεργα δημοσιεύματα περί δήθεν συμμετοχής στελεχών της σε τουρνουά αφρικανικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών στα κατεχόμενα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θεωρούμε ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι προβοκατόρικα και ιδιαίτερα για την Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ», η οποία αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της πλέον ευαίσθητης περιοχής της Ελλάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία».

Ξάνθη: Επική ανακοίνωση με… προσευχή!

Ξάνθη-Πανιώνιος: Μεγάλο «διπλό» με Μασούρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Προπόνηση με απουσίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.