×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

EΠΟ: Απάντησε σε Άρη και Καρυπίδη!


    Αλέξανδρος Κωτάκης

EΠΟ: Απάντησε σε Άρη και Καρυπίδη!. Ανακοίνωση - απάντηση στα όσα ειπώθηκαν δια στόματος Καρυπίδη στη χθεσινή (Τρίτη 6/8) συνέντευξη τύπου, εξέδωσε η ΕΠΟ.


Η ΠΑΕ Άρης έχει πολλά παράπονα από τους χειρισμούς της ΕΠΟ στο θέμα της FIFA με τα μπαν, τα οποία εκφράστηκαν ξεκάθαρα από τον Θόδωρο Καρυπίδη στην χθεσινή (Τρίτη 4/8) συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Καρυπίδης χαρακτήρισε επικίνδυνους τους ανθρώπους της ΕΠΟ και τόνισε οτι ο Άρης θα κινηθεί νομικά εναντίον θεωρώντας πως υπάρχει δόλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Ο Καρυπίδης κέρδισε τον κόσμο και προκάλεσε αισιοδοξία

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, παραδέχτηκε δημοσίως οτι η ελληνική ομοσπονδία φέρει ευθύνη για την τιμωρία των «κίτρινων». Μάλιστα είχε εξηγήσει οτι η ΕΠΟ διενεργεί έρευνα για να βρει ποιος ευθύνεται γι’ αυτή την εγκληματική αμέλεια που στοίχισε ακριβά στον «Θεό του πολέμου».

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία απάντησε μέσω ανακοίνωσής στην ΠΑΕ Άρης, με την οποία και πάλι δεν απαντά επί της ουσίας του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.

Η Ε.Π.Ο. επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη».

Το ερώτημα είναι εφόσον η ΕΠΟ έχει δίκιο, γιατί η FIFA τιμώρησε την ελληνική Ομοσπονδία με βαρύτατο πρόστιμο;

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα