Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το 48ωρο που έχει η ΑΕΚ μέχρι να συμπληρώσει το φάκελο για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Η ΑΕΚ  εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής και τον καλεί να ανακαλέσει όσα είπε για την «Ένωση».

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων είπε «Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξέταζαν τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα».

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της «Ένωσης» η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».