Γιαννακόπουλος: Αποχώρησε από την σύσκεψη!


    Sportime TeamΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε εκνευρισμένος από την σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Σε αυτή βρέθηκαν ο Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του Ολυμπιακού, όπως και ο Γιώργος Σκινδήλιας. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το παρών έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ από την πλευρά της ΕΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση ξέφυγε και επικράτησε ένταση!

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλιας, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος Σκινδήλιας έβρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποχώρησε και λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ fm, αρνήθηκε πως έφτυσε τον Σκινδήλια, ενώ κατηγόρησε τον υφυπυργό ως «ηθικό αυτουργό» και πως «έστησε την συνάντηση», προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε μπροστά του βιαιοπραγεία και δεν έκανε τίποτα».

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του ο Γιαννακόπουλος φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει ο υπουργός; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε».

Η σύσκεψη συνεχίζεται δίχως τη συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.