×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΣΑΚΕ: Λουκέτο στις ΚΑΕ με Κυβερνητική απόφαση


    Νίκος Μπουρλάκης

ΕΣΑΚΕ: Λουκέτο στις ΚΑΕ με Κυβερνητική απόφαση


ΕΣΑΚΕ: Υπάρχουν εξελίξεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση σχετικά με τις εταιρείες που κλείνουν αφορά και τις ΚΑΕ. Όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά. Και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας τον οποίο έχουν οι ΚΑΕ, είναι ο «9319». Είναι ο κωδικός που περιλαμβάνεται σε εκείνους που προορίζει η Κυβέρνηση για αναστολή κάθε δραστηριότητας και λειτουργίας.

Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην περιγραφή που αναφέρει «άλλες αθλητικές δραστηριότητες πλην αθλητών και ομάδων που είναι σε προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020».

Διαβάστε επίσης- ΕΣΑΚΕ: Λήξη όταν υπάρξει κυβερνητική κάλυψη!

Τι σημαίνει αυτό; Αφού το αγωνιστικό τμήμα, έτσι κι αλλιώς δεν έχει δράση λόγω του ότι έχει μπει λουκέτο στα γυμναστήρια, από σήμερα, με Κυβερνητική απόφαση κλείνουν τα γραφεία και οι δραστηριότητές τους.

Το καθεστώς στο οποίο υπάγονται οι ΚΑΕ ισχύει σε πρώτη φάση ως τις 31 Μαρτίου, με πολύ πιθανή βέβαια την παράτασή του. Κι αυτή η διαδικασία κάνει πολύ πιο βατή την υπαγωγή των ΚΑΕ στις πληγείσες από τον κορονοϊό εταιρείες.