×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΣΑΚΕ: Ψάχνει χορηγούς με… αγγελία


    Sportime Team

ΕΣΑΚΕ: Ψάχνει χορηγούς με… αγγελία


Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το ελληνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο ΕΣΑΚΕ να αναζητά τους κεντρικούς χορηγούς του για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League.

Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε κάνει γνωστό πως προκηρύσσει διαγωνισμό ενδιαφέροντος, περιμένοντας προτάσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Ουσιαστικά ο ΕΣΑΚΕ περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος εταιρειών, που μπορεί να είναι υποψήφιες για τη θέση, είτε του «Μεγάλου Χορηγού» είτε του «Επίσημου Χορηγού», αναμένοντας μέχρι το τέλος του μήνα.

ΕΣΑΚΕ: Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες  του Πρωταθλήματος της Basket League ( Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019».

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα έγινε δίχως τον μεγάλο χορηγό, μετά την αποχώρηση της Betshop, με αποτέλεσμα από τότε στον ΕΣΑΚΕ να εξακολουθούν να ψάχνουν τον… επόμενο.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο που είχε γίνει τότε στο ξενοδοχείο που έγινε η κλήρωση, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ανεύρεση του νέου χορηγού.

Κάτι που θα επιτρέψει στις ομάδες να πάρουν μία βαθιά… οικονομική ανάσα.

Ναι μεν οι πληροφορίες ανέφεραν εδώ και καιρό πως ο ΕΣΑΚΕ και οι μέτοχοί του είχαν βρει κάποιες λύσεις, ωστόσο κάτι επίσημο δεν υπάρχει.

 


Τελευταία Νέα