Γιαννακόπουλος στους Αγγελόπουλους: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»!


    Sportime TeamΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από την επεισοδιακή σύσκεψη, τους φώναζε: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2».

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», μάλιστα, έκανε πολλά live στον λογαριασμό του στο Instagram, κατά την έξοδο του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου από το γραφείο του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Μάλιστα, έλεγε συνεχώς: «Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι», σαν το πανό που υπάρχει στο ΣΕΦ.

Επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναξε: «Πάνω, Γιώργο, έκανες τσαμπουκάδες. Εδώ χρειάζεσαι 200 αστυνομικούς για να φύγεις;

Γνωστοί Ολυμπιακοί. Διακόσιοι για να φύγεις. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Αντίο, αντίο εκεί στην Α2».

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη σύσκεψη και λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ fm, αρνήθηκε πως έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, ενώ κατηγόρησε τον υφυπυργό ως «ηθικό αυτουργό» και πως «έστησε την συνάντηση», προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε μπροστά του βιαιοπραγεία και δεν έκανε τίποτα».

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του ο Γιαννακόπουλος φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει ο υπουργός; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε».