Ο Προμηθέας είχε περισσότερες λύσεις από τον Ηρακλή και πέρασε εύκολα από το «Ιβανώφειο» όπως μαρτυρά και το τελικό 95-82.

Ο Προμηθέας είχε περισσότερες λύσεις από τον Ηρακλή και η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής

Ο Προμηθέας είχε περισσότερες λύσεις από τον Ηρακλή και πέρασε εύκολα από το «Ιβανώφειο» όπως μαρτυρά και το τελικό 95-82.

Πλέον ο Προμηθέας βρίσκεται στο 8-4 και σταθερά στην πρώτη τριάδα ενώ ο Ηρακλής υποχώρησε στο 3-8. Συνδυαστικά με το ότι κουβαλάει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο αγώνας είχε ένταση (μάλιστα εκκενώθηκαν και οι εξέδρες από τους λιγοστούς φίλους του Ηρακλή κατόπιν απαίτησης των διαιτητών) αλλά ο Προμηθέας διατηρούσε σταθερό προβάδισμα από την αρχή. Ο Ηρακλής με κάποια μεγάλα σουτ προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ, κάτι που κατάφερε για περίπου 30 λεπτά. Ποτέ δεν πήρε προβάδισμα στο σκορ και στο τελευταίο δεκάλεπτο, η διαφορά κλάσης και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αισθητή. Τα 14/30 τρίποντα με τα οποία τελείωσε τον αγώνα η ομάδα της Πάτρας πέρα από την ευστοχία δείχνει και την αυτοπεποίθηση των νικητών.

Ο Προμηθέας άρχισε να μεγαλώνει τη διαφορά και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν ενώ ανησυχούν και για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σταμάτη.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 41-44, 62-71, 82-95

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Σταμάτης 11, Γκάρετ 18, Γ.Αγραβάνης 11, Ντόλεζαϊ 5, Ντάγκλας 22, Γούλριτζ, Σκορδίλης 4, Φίλλιος, Πετανίδης, Παπαδάκης 11

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ζούρος): Ρέι 11, Γκραντ 15, Δ.Αγραβάνης 21, Γκίκας 5, Ρογκαβόπουλος 10, Γκάντι 8, Χαντ 8, Σίμπσον 8, Άντριτς 9,  Βασιλείου, Μπαζίνας, Τανούλης.

Τα στατιστικά του Ηρακλή

Τα στατιστικά του Προμηθέα

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο