ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές ΕΟΚ: Η τρελή κατάσταση συνεχίζεται

Τρελά πράγματα γίνονται στην ΕΟΚ και αναμένεται η συνέχεια να είναι ακόμα πιο... τρελή και με το μπάσκετ να βρίσκεται στη μέση μιας κατάστασης διόλου ευχάριστης.
Η μάχη χαρακωμάτων συνεχίζεται στην ΕΟΚ και καθώς απομένει να δούμε πότε θα γίνουν επιτέλους οι εκλογές, προχωράμε σε ακόμα μια αποκάλυψη.

Τρελά πράγματα γίνονται στην ΕΟΚ και αναμένεται η συνέχεια να είναι ακόμα πιο… τρελή και με το μπάσκετ να βρίσκεται στη μέση μιας κατάστασης διόλου ευχάριστης.

Μετά τα όσα έγιναν την Δευτέρα (5/4) στη διάρκεια του Δ.Σ. της ΕΟΚ και την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου ως προέδρου της προσωρινής διοίκησης, προκλήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις. Είχε προηγηθεί μια επεισοδιακή συνεδρίαση, με μεγάλη ένταση ενώ μετά την αποχώρηση της πλευράς Βασιλακόπουλου/Παπανικολάου, οι παραμένοντες ανέδειξαν προσωρινή διοίκηση με ψήφους 9-1.

Ο Άγγελος Παπανικολάου χαρακτήρισε «πραξικοπηματική και τζούφια» τη συγκεκριμένη πράξη. Την ίδια στιγμή γινόταν λόγος για μη νόμιμη συνεδρίαση ανάδειξης προέδρου και Δ.Σ λόγω της παρουσίας 10 ατόμων. Ενώ για να υπάρχει απαρτία θα έπρεπε να είναι 11 άτομα. Κι από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε ότι δε συμμετείχε στη διαδικασία, τα άτομα ήταν δέκα. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε ότι σε περίπτωση διοίκησης Πρωτοδικείου δεν καταλαμβάνει αυτοδικαίως τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΟΚ.

Η πλευρά Βασιλακόπουλου/Παπανικολάου επιμένει ότι το συμβούλιο που αναδείχθηκε με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, στερείται νομιμότητας. Ακριβώς επειδή δεν είχε απαρτία (10 άτομα) και συγκροτήθηκε εκτάκτως, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των στελεχών που εκτίμησαν ότι ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Κι ανέβαλαν τη ψηφοφορία για την Τριτη (6/4)

Ο Κρητικός παράγοντας αντικατέστησε τον Νίκο Φιλίππου που υπέβαλε την παραίτησή του το πρωί της Δευτέρας (5/4).

Η άλλη πλευρά επιμένει από την πλευρά της ότι το συμβούλιο είναι νόμιμο καθώς συνεχίστηκε η συνεδρίαση που είχε αρχίσει με απαρτία. Κι απλώς τα μέλη που αποχώρησαν δε συμμετείχαν στη ψηφοφορία.

Τι θα συμβεί; Το πιθανότερο είναι να έχουμε δύο… παράλληλα διοικητικά συμβούλια. Το πρώτο με τον κ.Βασιλακόπουλο που θα προχωρήσει σε ψηφοφορία ανάδειξης προσωρινού Δ.Σ. Το δεύτερο με τον Φάνη Χριστοδούλου, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει καλέσει σε συνεδρίαση τα μέλη!!!

Και κάπως έτσι περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα σ

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ