Το Δ.Σ της ΕΟΚ είναι σε εξέλιξη αλλά όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες καθιστούν ακόμα πιο «εκρηκτική» την κατάσταση και απομακρύνουν την προοπτική της σύγκλισης. Εκλογές ΕΟΚ

Σε τεταμένο κλίμα έγινε η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του προσωρινού Δ.Σ της ΕΟΚ αλλά η διαδικασία διακόπηκε και μετατέθηκε για την Τρίτη (6/4) στις 13:00.

Σε τεταμένο κλίμα έγινε η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του προσωρινού Δ.Σ της ΕΟΚ αλλά η διαδικασία διακόπηκε και μετατέθηκε για την Τρίτη (6/4) στις 13:00.

Υπήρξε ένταση στο Δ.Σ. της ΕΟΚ καθώς τέθηκε θέμα σχετικά με τη συμμετοχή στη ψηφοφορία του Ιωάννη Καλαϊτζάκη ο οποίος (ως αναπληρωματικό μέλος) πήρε τη θέση του Νίκου Φιλίππου που παραιτήθηκε.

Η παράταξη Φασούλα είχε προτείνει για τη θέση του προσωρινού προέδρου της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου. Ενώ η πρώην διοίκηση της Ομοσπονδίας τον πρώην πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η διαδικασία διακόπηκε τη στιγμή που η ψηφοφορία ήταν στο 9-8 υπέρ του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Και είχε έρθει η σειρά του Ιωάννη Καλαϊτζάκη να ψηφίσει. Ο Κρητικός παράγοντας είχε πάρει τη θέση του Νίκου Φιλίππου αλλά δεν του επετράπη να ψηφίσει καθώς δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες.

Οι εκπρόσωποι των δύο παρατάξεων (Λιόλιου και Φασούλα) διαμαρτυρήθηκαν έντονα κι εκείνη τη στιγμή… έπεσε το zoom!!! Οπότε η συνεδρίαση μετατέθηκε για την Τρίτη (6/4). Υπήρξε μεγάλη ένταση.

Μέχρι τότε πάντως τα πράγματα ήταν οριακά και η διαφαινόμενη επανεκλογή του Γιώργου Βασιλακόπουλου μόνο εύκολη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Κι αυτό γιατί ο Σάββας Λόρτος δεν προσήλθε να ψηφίσει ενώ ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, κ.Αλεξόπουλος, ψήφισε λευκό. Πρόκειται για τον άνθρωπο τον οποίο είχε προτείνει ο Άγγελος Παπανικολάου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης.

Από τον ΕΣΑΚΕ ο κ.Γαλατσόπουλος ψήφισε λευκό, ενώ ο Σταύρος Δουβής ψήφισε Βασιλακόπουλο και ο Χρήστος Μήλας ψήφισε Χριστοδούλου. Οι εκπρόσωποι του κ.Λιόλιου υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Φάνη Χριστοδούλου.