ΕΛΛΑΔΑ

Λιόλιος στο Sportime: «Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο Sportime με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και κατηγόρησε ανοιχτά τους Βασιλακόπουλο, Παπανικολάου και Φασούλα ότι δεν επιθυμούν εκλογές.
Λιόλιος στο Sportime: «Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο Sportime με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και κατηγόρησε ανοιχτά τους Βασιλακόπουλο, Παπανικολάου και Φασούλα ότι δεν επιθυμούν εκλογές.

Μάλιστα ο κ.Λιόλιος υπογράμμισε την επιθυμία του για εκλογές ΑΜΕΣΑ (καθόλου τυχαία τα κεφαλαία). Υπενθύμισε ότι ο ίδιος θέλει τις εκλογές αλλά όχι οι αντίπαλοί του. Και τόνισε με νόημα ότι «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω». Τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό δεν αποτελεί δική του πρόταση αλλά των σωματείων σε όλη την Ελλάδα.

«Φάνηκε περίτρανα ότι δε θέλουν να κάνουν εκλογές» είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος στο Sportime, πολύ ήρεμος, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. «Κι αυτό φαίνεται από το ότι οι μεν οργάνωναν «τυχαίες συναντήσεις φιλάθλων προσπαθώντας να ματαιώσουν τις εκλογές και να ρίξουν το φταίξιμο αλλού. Οι δε προσπαθούσαν εδώ και μια εβδομάδα και το φώναζαν, να μη γίνουν οι εκλογές».

Μάλιστα ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν ξεκάθαρος: «Τα σωματεία έχουν κουραστεί κι αυτό που ζητούν είναι ένα πράγμα: ΑΜΕΣΑ ασφαλείς και νόμιμες εκλογές».

Τα όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα έχουν πληγώσει το μπάσκετ καθώς βγάζουν μια απίστευτη τοξικότητα προς τα έξω. Το ερώτημα είναι απλό: Σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος στην ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος πως θα διαλύσει όλη αυτή την κατάσταση; Ο Πατρινός παράγοντας είναι σίγουρος:

«Τα σωματεία δεν έχουν καμία απολύτως τοξικότητα. Κάποιοι παρατρεχάμενοι προσπαθούν να τη δημιουργήσουν» είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια επανέλαβε τη σιγουριά του για τη νίκη: «Όλοι θέλουν την επόμενη μέρα του μπάσκετ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κι αυτό δεν το λέω εγώ αλλά τα λένε όλα τα σωματεία. Το λένε οι παράγοντες όλων των ομάδων. Το μπάσκετ πρέπει να προχωρήσει και να συνεργαστεί. Και θα προχωρήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 15 συμπαίκτες του Βαγγέλη Λιόλιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές ΕΟΚ, αυτές είναι οι ισορροπίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιόλιος στο Sportime: «Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College