Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Εκλογές ΕΟΚ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απορρίφθηκε η προσφυγή της παράταξης Φασούλα

Συντάκτης Νίκος Μπουρλάκης Νίκος Μπουρλάκης
Εκλογές ΕΟΚ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απορρίφθηκε η προσφυγή της παράταξης Φασούλα

Τίποτα πια δε μπορεί να εμποδίσει τη διεξαγωγή εκλογών στην ΕΟΚ καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα

Δεν είχε τύχη η προσφυγή που έκανε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα κι έτσι οι εκλογές στην ΕΟΚ αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου!

Τελικά δεν υπήρξε νέο… μπλόκο στις εκλογές της ΕΟΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα. Κι έτσι πάμε κανονικά για εκλογές.

Ως γνωστόν, η παράταξη του Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας να μη ψηφίσουν τα 73 σωματεία τα οποία κέρδισαν τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία πριν από περίπου μια εβδομάδα. Και κατόπιν δικής τους προσφυγής στο Πρωτοδικείο.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (8/9) και έκανε σχετική καταγγελία.

«Γι’ αυτό είμαστε εδώ και ενάμιση χρόνο μάρτυρες μιας διαρκούς κωλυσιεργίας και αναβολής και με διάφορα δικαστικά τερτίπια κερδίζουν παράταση του προεκλογικού χρόνου. Προφανώς δεν είμαστε εμείς οι υπαίτιοι. Ο μοναδικός στόχος κάποιων ήταν να κερδηθεί χρόνος ώστε να γίνει αλλοίωση του αποτελέσματος μέσω της νόθευσης του εκλογικού σώματος».

Το Sportime είχε αναφέρει το συγκεκριμένο θέμα από τις 30/8 και πριν εξεταστεί η προσφυγή των σωματείων στο Πρωτοδικείο:

«Το ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε ισοπεδώνει αρχικά τον αριθμό 62 και κατά δεύτερο λόγο εκθέτει εκείνους που μανιωδώς επιχειρούν συνεχείς αναβολές στις εκλογές.

Βρήκαμε τη λίστα και την έχουμε στα χέρια μας. Από τα 62 σωματεία που έχουν προσφύγει στο πρωτοδικείο μόλις τα 8 εντάσσονται στην κατηγορία εκείνων που μπήκαν εκπρόθεσμα στο μητρώο και δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δεν έχετε ακούσει το πιο εντυπωσιακό όμως. Και αυτό αφορά 10 σωματεία που εμφανίζονται στη λίστα των 62 τα οποία είναι στο μητρώο και ψηφίζουν κανονικότατα.

Κι αν νομίζετε ότι κάπου εδώ τελειώνει η παράκρουση, κάνετε λάθος και μάλιστα σοβαρό. Πάνω από 20 σωματεία από αυτά που εμφανίζονται στη λίστα των 62 δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο. Δεν έχουν προχωρήσει καν τη διαδικασία είσοδος στο μητρώο αλλά εμφανίζονται να ζητούν αναβολή εκλογών.

Άλλα τόσα από τη συγκεκριμένη λίστα έχουν καταθέσει ελλιπή φάκελο προκειμένου να μπουν στο μητρώο. Άρα δεν έχουν μπει άρα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου».

 

 

Δημοφιλη Αρθρα