ΕΟΚ

ΕΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία και πιθανότητα μετάθεσης 15 ημερών των αγωνιστικών

Αντί για 8 και 9 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα στις Εθνικές Κατηγορίες θα αρχίσουν στις 22 και 23 του μήνα αντίστοιχα
ΕΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία και πιθανότητα μετάθεσης 15 ημερών των αγωνιστικών

Η έκρηξη με τα κρούσματα και με τη χώρα να καταγράφει αρνητικά ρεκόρ καθημερινά οδήγησε την ΕΟΚ σε συνεχόμενα ΔΣ μέχρι το καθοριστικό της Τρίτης (4/1)

Όμως στην ΕΟΚ το προχώρησαν ακόμα περισσότερο. Όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα (3/1) θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία των Εθνικών Κατηγοριών. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα ακούσουν τα σωματεία, θα αφουγκραστούν τις απόψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους και θα προχωρήσουν στην τελική τους απόφαση την Τρίτη (4/1).

Το ρεπορτάζ αναφέρει και με δεδομένο το κλίμα που υπάρχει στις ομάδες ότι αυτή τη στιγμή η προοπτική της μετάθεσης της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων κατά 15 ημέρες, είναι και η πιθανότερη. Δηλαδή, αντί ν’ αρχίσουν τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ στις 8 και 9 Ιανουαρίου, θα αρχίσουν στις 22 και 23 του ίδιου μήνα αντίστοιχα.

Με τον τρόπο αυτό θα περιοριστεί η διασπορά του ιού που ήδη ξεπέρασε τα 35 χιλιάδες κρούσματα στην τελευταία αναφορά! Η ανησυχία είναι έντονη και η ΕΟΚ όπως και κάθε Αθλητική Ομοσπονδία, θα πρέπει να δράσουν ώστε να προστατέψουν όχι μόνο τους ανθρώπους που ασχολούνται με το μπάσκετ αλλά και την κοινωνία.

Και βέβαια είναι σημαντικό το ότι η Ομοσπονδία θέλει να ακούσει τα σωματεία αφού η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη κι απαραίτητη.

Η ΕΟΚ υπάρχει για να ακούει, να υπηρετεί και να εξυπηρετεί τα σωματεία και όχι για να κινείται μεμονωμένα, αυθαίρετα κι ανεξέλεγκτα. Θα προτείνει, θα διοικεί αλλά πάντα με σεβασμό στα σωματεία που ψήφισαν τη Διοίκηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στο έκτακτο ΔΣ της Πέμπτης (30/12) η ΕΟΚ αποφάσισε να γίνονται συνεχόμενα συμβούλια μέχρι τις 3/1 και ταυτόχρονα να αναβληθούν όλες οι υποχρεώσεις σε τουρνουά Παίδων/Κορασίδων ή U18 Rising Stars στο διάστημα 3-8/1/2022.

Πλέον η μετάθεση για 15 ημέρες δείχνει μονόδρομος αφού η έκρηξη των κρουσμάτων προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία ταυτόχρονα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία και πιθανότητα μετάθεσης 15 ημερών των αγωνιστικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College