Εθνική Ελλάδας: Η Nova ανοίγει δωρεάν την πλατφόρμα της «ΕΟΝ», προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς με τη Βρετανία και μη συνδρομητές.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας θα έχουν και μη συνδρομητές της Nova.

Η Εθνική Ελλάδας αρχίζει σήμερα  (25/11) την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του FIBA World Cup 2023 από το Νιουκάστλ όπου θα αντιμετωπίσει (20.30 ώρα Ελλάδας) την Μεγάλη Βρετανία.

Να αναφέρουμε ότι η Εθνική Ελλάδας έχει ταξιδέψει με 14 παίκτες στην αποστολή της για την αγγλική πόλη.

Όπως τόνισε ο Νίκος Γκίκας στο sportime.gr η επίσημη αγαπημένη θα πετύχει και πάλι τον στόχο της και θα είναι παρούσα σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση.

Το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία κρύβει ιδιαιτερότητες, αλλά η Εθνική πλέον γνωρίζει πως να διαχειρίζεται τους αγώνες των «παραθύρων».

Αναλυτικά η αποστολή

Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κωστής Γόντικας.

Να σημειώσουμε ότι ο Λεωνίδας Κασελάκης θα συναντήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη μετά την επιστροφή από τη Μεγάλη Βρετανία και ο Γιάννης Κουζέλογλου έμεινε εκτός, έχοντας βοηθήσει ουσιαστικά στη μέχρι τώρα σύντομη προετοιμασία.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να συναντήσει την αποστολή και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι ασθενής και στον αυριανό (25/11, 20.30 ώρα Ελλάδας) αγώνα την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Σάββας Καμπερίδης.

Οπως έχει γίνει γνωστό το ματς η προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4 HD.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως μετά από συμφωνία της FIBA με τη Nova η νέα πλατφόρμα του συνδρομητικού καναλιού ονόματι «EON» άνοιξε δωρεάν για τους αγώνες αυτούς (25-28 Νοεμβρίου) τους αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το παιχνίδι μάλιστα θα μεταδοθεί και από το κανάλι της Nova στο YouTube!

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Εθνική Ελλάδας: Η Nova ανοίγει δωρεάν την πλατφόρμα της «ΕΟΝ», προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς με τη Βρετανία και μη συνδρομητές.