Εθνική Ελλάδος: Συναντήθηκαν σε άριστο κλίμα με τους Αντετοκούνμπο οι Ζήσης - Ντικούδης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους αδερφούς Αντετοκούνμπο και τους Ζήση - Ντικούδη.

Εθνική Ελλάδος: Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κουβέντα ανάμεσα στα αδέρφια Αντετουκούνμπο και τους Ζήση και Ντικούδη που βρέθηκαν στις ΗΠΑ για να μιλήσουν για την Εθνική ομάδα κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το Sportime.

Οι τέσσερις άνδρες ανέλυσαν το πλάνο της Εθνικής ομάδας μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Ιτούδη με την συζήτηση να περιλαμβάνει το πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα που έχει τους επόμενους μήνες η Ελλάδα.

Μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα και για αυτόν τον λόγο ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης βρέθηκαν στο Μιλγουόκι για να μιλήσουν με τους δύο παίκτες των Μπακς.

Μάλιστα στην κουβέντα συμμετείχε εξ αποστάσεως και ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος μίλησε με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο ενώ έγιναν και οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Το τέλος της συνάντησης βρήκε όσους συμμετείχαν σε αυτή να συμφωνούν για ανάγκη διαρκούς επαφής, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται.